Tiimipäivät Team Fit

Puuuuh! Joka paikkaa kolottaa ja olo on sen mukanen, että viimeisin lepopäivä salilta oli joskus maanantaina. Onneks huomenna on ansaittu vapaa ja hieroja!
Eilen olin koko päivän reissussa Kouvolassa, missä pidettiin meiän tiimin tiimipäivät. 6 tuntia junassa otti veronsa, mutta oli kyllä kivaa!

Alkuun oli luentoo purkirullailusta. Rullattiin koko kroppa läpi, enpä oo ennen tienny, että esim. rintaa ja hauistakin voi rullailla 😀 

Sitten olkapääreeni! Tosi erilainen reeni, mitä oon tottunut tekeen. Tosi hitaita ja hallittuja supersarjoja olkapäille. Hyvin tuntu kyllä.

Noi kuminauhat on ihan huiput! Varsinkin lopussa meinaa heilua joka suuntaan ja taas tekee olille lisää työtä pitää liike rauhallisena.
Kuvat: Teemu Leppänen
Ja tässä lopputulos. 😀 Väsynyt, mutta onnellinen tyttö. Ja joku kaljupää siellä ikuistaa tänkin hetken. Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä, hyvä meininki ja hyvät reenit!
Tänään kävin riuhtomassa jalat. Kaikkee on wolffin seinät multa nähnyt, mutta tänään pääsi ekaa kertaa itku pystyhackin jälkeen, kun oli niin paha olo. 😀 Nyt paljon hiilaria koneeseen, lepoa ja unta niin kyllä se siitä taas! Kivaa viikonalkua!
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Tiimipäivät Team Fit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta