Hey brother, there’s an endless road to rediscover

Jaa että talvi tuli? Sen kunniaks överivillasukat!
Tänään oli selkäreenin vuoro. En erityisemmin tykkää selän tekemisestä, kun sinne ei saa sellasta poltetta niin kuin muualle kroppaan. Se lähinnä vaan väsyy.
Ylemmässä kuvassa on mun selkä ööhm.. 4 kuukautta sitten. Nyt tokasta huomaa selkeesti, että siihen pienten lihasten alun päälle on tullut rasvaa, eikä lihat erotu kovinkaan selkeesti. Yks huonoista puolista off-kaudella on se, että väistämättä rasvaa kerääntyy lihasten päälle, eikä uria näy missään kohdassa kropassa kovin hyvin. Lihaa varmasti tulee, mutta ne on jossain siellä alla! Osaks juuri sen takia tää vaatii omistautumista asialle ja uskomista itseensä. Peilikuva ei aina miellytä. Olo on liian turpeinen usein. Silti pitää syödä paljon. Ei voi muuta kuin uskoa, että dieetillä tapahtuu viime silaus, lihakset erottuu ja keho näyttää siltä, miltä pitääkin. Muu aika täytyy vaan luottaa, että niin käy.
Etenkin talviaikaan pimeessä ja kylmässä omistautumista tässä lajissa koetellaan. Tänään heräsin taas 05:30 (tähdet näky vielä), jotta ehdin tekeen kaiken tarpeellisen, keittään puuron ja sekotteleen treenijuomat valmiiksi. Koko ajan väsyttää kun on pimeää ja silti pitää jaksaa antaa kaikkensa treeneihin. Pitäis koittaa syödä puhtaasti, vaikka ainoo, mitä haluisin tehdä talvisin, on kattella leffoja ja syödä suklaata. Pitää juosta kodin ja Body Actionin väliä loskassa, kun aina 5 minuuttia ennen putiikin sulkemista tajuaa, että jaa niin, joku lisäravinne on taas loppu. 
Mutta kyllä se siitä. Pimeään ja kylmään tottuu. Pitää vaan jaksaa uskoa, luottaa siihen, mitä tekee. Sillä ei kai mikään unelma voi toteutua, jos siihen ei satsaa ja anna kaikkensa. Hyvät asiat ei tuu helposti, mutta ne on sen arvoisia. 
FitFashion

14 vastausta artikkeliin “Hey brother, there’s an endless road to rediscover”

  1. haha, kuuntelen just tällä hetkellä tota aviciin biisii ja just ku avasin sun blogin ja luin otsikon, tuli toi sama kohta! 😀 mun oli pakko jäädä selaamaa sun blogia vaikka kuinka pitkälle, koska oon kaipaillu jotai inspiroivaa treenaamislähdettä ja sun blogi on just sitä. tykkään!
    ps, upeet villasukat :3

  2. Tosi mielenkiintoinen blogi sulla! Mä tykkään tosi paljon sun kirjotustavasta ja jos jotain haluat vielä kehittää sun blogissa, niin mun mielestä kuvien reunat vois ottaa pois ja jotkut kuvat vois olla myös vähän isompia 🙂 btw, toi banneri on ihana + noi villasukat! ♥

    http://pinjaletta.blogspot.fi/

    • Kiitos paljon!! 🙂 Joo siis mää en ymmärrä miks noihin kuviin tulee noi reunat! Kaikkiin mitkä on otettu kännykällä.. Täytyypi selvitellä. Ja pidän mielessä noi isommat kuvat! 🙂

  3. Mulla on samat villasukat just jalassa tällä hetkellä, ne on mahtavat! 😀 t. Japa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta