63,9

Naiselta ei kuulemma sais kysyä painoa. No, multa ei tarvi ees kysyä kun pistän sen näköjään otsikoksi. Mulle on tullut nyt tässä vähän päälle puolessa vuodessa semmoset 7 kiloa painoa ja oon tyytyväisempi itteeni kuin koskaan. Tää on se suunta, mihin haluankin jatkaa. Mun kroppa ei oo sellanen, että se keräis helposti kovastikaan rasvaa, joten tiedän ylimääräsen lähtevän kyllä dieetillä sitten pois.

Vihdoin flunssasta jokseenkin selvitty ja tänään sai taas pistellä menemään jalkojen kanssa, jeejee! Hikeä ja tuskaisia ajatuksia bussiin oksentamisesta taas tuttuun tapaan. Elämä hymyilee siis, hehee.

Myös wolffin lattiat tuli tänään taas tavattua lähietäisyydeltä ja alemmasta näätte vähän kivun ilmettä. Mulla on nyt semmonen fiilis, että nyt mennään eikä meinata. Reenannu oon tosissani pitkään, mutta nyt on jotenkin motivaatio ihan huipussaan. Ehkä kun vihdoin pysty tekemään liikkeitä ilman hevosen yskää niin tuli tämmönen virtapiikki!

Heti reenin jälkeen olin Roosan hellässä huomassa ja ravisteltiin puoli tuntia mun jalat. Oli se kivaa, mutta toivotaan, että myös auttaa palautumiseen. 🙂

Huomenna meinaan nukkua pitkään, mennä töihin myöhään, reenata kovaa, syödä hyvin, hymyillä ja oppia tykkäämään mun kookospuurosta. (Olinkin ostanut sitä kookosproteiinia tosiaan 2 kiloa enkä yhtä…)

FitFashion

7 vastausta artikkeliin “63,9”

  1. Täytyy sanoa, että oli ihanata huomata, että sinäkin painat noin ”paljon”, vaikka näytät niin pieneltä ja hyvältä! Älä käsitä väärin, mutta itelle on jäänyt vähän tyhmä suhtautuminen tohon painoon. Tiedän hemmetin hyvin, että sillä painolla ei ole mitään väliä, ja yleensä siinä käykin niin että kun rupee treenaamaan, paino nousee mutta kroppa näyttää koko ajan entistä paremmalta. Näin on käynyt itellekin, ja olen tällä hetkellä tyytyväisempi kroppaani kuin sillon reilut 50kg painoisena.. Mut silti sitä vaan välillä miettii, et miten mä voinkin painaa näin ”paljon”. Painoahan löytyy siis reilut 66kg.

    Joten kiitos kun kerroit painosi 😀 Ei vaan hyvä blogi muutekin, oon lukenut jo jonkun aikaan ja tykkään kovasti 🙂 Tsemppiä treeneihin!

    Käyhan kurkkaamassa miunkin blogi, jos kiinnostaa 🙂
    http://www.sussukk.blogspot.fi/

    • Hehe kiitos! Se on kyllä juurikin noin kuin sanoit 🙂 Ite oon aina painanut aika paljon, vaikka oon ollut tosi pieni joskus. Sen takia oonkin aina ollut sitä mieltä, että painon tuijottelu on turhaa. Nyt kuitenkin seurailen innolla painon kehitystä, koska se kertoo, että jotain muutosta kropassa tapahtuu 🙂 käyn kattomassa!

  2. Hei kiitos! Olit käynyt vierailulla blogissani. Tosin olen tooosi laiskasti päivitellyt blogiani nyt. Lueskelin kanssa sinun blogiasi ja todella kiinnostavalta vaikuttaa (: Oletko kenties kisoihin tähtäämässä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta