Liian aikaista huomenta

Tänään koko Tampere tais vielä nukkua kun mä jo tuolla raahasin reenikassiani ympäriinsä.

Herätys oli kello 05:30 ja otti kyllä veronsa. Kävin eilen hakeen lisäravinteita ja luulin ostavani normaalia suklaan makusta proteiinia, jota sitten tänään aamulla heitin aamupuurooni. Mietin aamukoomassani hetken, että minkä hiton takia tää maistuu näin kamalalle. Katoin sitä protskupurkkia uudestaan ja kyljessä luki ”Suklaa ja kookos”. Kookos?! Joo mahtavaa. Nyt syön sitten semmosen kuukauden kookospuuroa, voi luoja.

Tommosia ostin myös tän mahtavan proteiinini lisäksi. Musta on ärsyttävää, että noita tablettejakin laitetaan niin pieniin purkkeihin kun nehän loppuu parissa viikossa. Tai toi Intra, pari annosta ja loppu!
Tänään vuorossa on vielä takareisien rikki hakkaaminen ja sen jälkeen meenkin äitille valmiiseen pöytään, kuuntelemaan ”onpa sun posket kasvanu”-kommentteja. 😀 

Kivaa viikonloppua!! 
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta