Mulla menee hyvin

Koska reenissä kaikki paitsi jalat on turhaa (vitsivitsi..), suosin käsireeneissäni nopeita ja temmokkaita sarjoja. Hauiksille tein tänään 10 toiston sarjoja tangolla ja perään superina käsipainoilla istuen niin monta kun meni, eli noin 10 niitäkin. Kolme sarjaa tätä ja loppu reeni olikin pelkkää pudotusta käsipainoilla. Alotin yseistä ja menin ihan ykkösiin asti. Kolme sarjaa näitä ja done. Noi pudotukset on siitä hyviä, että niillä saa nopeesti paljon toistoja ja hyvän hapotuksen päälle. Esimerkiks äsken tein 9 painolla kympin sarjoja kolme. Eli yhteensä 270 toistoo.

Mua vaan jaksaa ihmetyttää se, miten monet ihmiset jaksaa pitää niin kovaa meteliä salilla käymisestä. Tuntuu, että kaikilla on joku mielipide toisten treenaamiseen ja elämäntyyliin. Tässä fitnessmaailmassa kyllä tiivistyy se, miten toisten asioista täytyy aina jauhaa. Tälläisten ja tälläisten ihmisten ei pitäisi kisata. Tuo on liian nuori ja tuo on liian vanha. Toinen on liian laiha ja toinen on liian lihava. Monet tuntuvat kuluttavan kauheesti energiaa miettimällä toisten treenaamisia. Mitäs jos senkin energian käyttäisi itse treeniin.
Mulla on itelläni kauhean seesteinen olo tällä hetkellä treenieni kanssa. Kaikki sujuu, ruoka maittaa ja lihaksisto kiittää. Kehitystä tulee hitaasti, mutta tasaisesti, eikä mulla ole mihinkään kiire. Kun elämän muutkin osa-alueet on kunnossa, reenit tuntuu rullailevan omaa tahtiaan.

Huomaan koko ajan kasvavani tässä treenieni mukana (myös muutenkin kuin fyysisesti ;). 
Muistan ihan vähän aikaa sitten vielä hermoilleeni paljon enemmän kaikesta. Mietin usein, että ei musta ole tähän ja toikin on noin hyvässä kunnossa. Oon oppinut kuitenkin vähitellen keskittymään vain siihen omaan treeniin ja omiin tavoitteisiin. Ja se vasta on palkitsevaa.
Hei kysyin joku aika sitten, millasia juttuja te haluisitte, enkä oikein tiiä, oonko toteuttanut niitä kuinka hyvin. Joten, oonko? Ehdotuksia, muutoksia? 🙂
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Mulla menee hyvin”

  1. ”Mietin usein, että ei musta ole tähän ja toikin on noin hyvässä kunnossa. Oon oppinut kuitenkin vähitellen keskittymään vain siihen omaan treeniin ja omiin tavoitteisiin. Ja se vasta on palkitsevaa.” Sama homma mulla ollu! Paljon tsemppii tuleviin reeneihin ja voi olla että käyn välillä kurkkii täällä miten sulla menee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta