Squat till you puke

Tänään on koitettu parantua, treenattu (ei sais) ja kuvailtu.Pitäis ottaa rauhassa kun ei oo ihan terve, mutta se on niin hankalaa! Kun on tottunut meneen treenissä tiettyyn pisteeseen mukavuusalueen ulkopuolella, niin siitä on vaikee enää tinkiä. Vähempi kipu tuntuu turhalta. Hah.

 Kuvat: Teemu Leppänen

Siinä on sitä takapuolta sitten. 😀 Jalkojen treenaaminen on niin kamalaa. Ja niin kamalan kivaa. Välillä tuntuu, että mun jalkojen kehitys on ihan lapsen kengissä eikä pysy muun kropan tahdissa, välillä taas mietin, että kyllähän ne siitä. Reisienkin kasvaminen on vaan niin hidasta, että omalle keholleen tulee sokeaksi. Kun joka päivä näkee itsensä, ei nää kehitystä ollenkaan. Vasta kun joku muu sanoo, että oot sä vähän saanut noihin lihaa, niin sitä vasta katsoo, että aijaa.

Jos saisin päättää, niin mulla ois joka päivä jalkapäivä. Ja ne palautuis heti. Eikä ne väsyis. Realistista, eikö?

Mun iso tavoitteeni salilla käymisessä on kehittää ittelleni Nathalia Melon koivet ja Virmajoen Annan takapuoli. 😀 Isot ja treenatun näköset jalat on jotain niin hienon näköstä. Ja tietysti tärkeetä tähän lajiin. Mutta ihan ilman mitään kisasuunnitelmiakin, kyykkään salilla verenmaku suussa niin kauan, kunnes oon tyytyväinen mun jalkoihin. Eli luultavasti en ikinä!

FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Squat till you puke”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta