Kipeetä treeniä

Joo, ei kantsis mennä salille kipeenä. Meninpähän silti. Oli hyvä jalkareeni, mutta palkkarit tuli kyllä hyvin ripeesti ylös kun pääsin kotiin. Puhelin siinä reenin alussa tutuille, että täytyypä tehä kevyt reeni kun on kipee olo. Ne huuteli vaan lähtiessään, että ai oliko toi sun kevyt jalkareeni… 😀 Hehe.

Kaunista…
Tänään kyllä tajusin, kuinka paljon hyvä sali ja ihmiset antaa boostia reeniin. Wolffi on kyllä ihan ykkössali Tampereella ainakin omiin tarpeisiin. Hyvät laitteet ja tekemisen meininki! Tänään pyysin tuntematonta tyyppiä varmistaan mulle yhen hackisarjan. Hetken päästä sama kaveri tuli kysyyn, että tarvinko vielä apua. No tottakai tarvin, kiitos! Myöhemmin ähisin kyykätessä viimesiä toistoja kun taas tuikituntematon heebo asteli viereen ja karjas että ”ja sitte lähtee pakkotoistot, mää autan!” Ja kyllä lähtikin 😀 Rakastan wolffilla sitä, että toisten reenejä tuetaan, autetaan ja saadaan tekeen kovempaa. Ei oo mitään semmosta kyräilyä, niinkuin monella muulla salilla on, missä oon ollut. Rehellistä treeniä ja kaikki turhat arvostelut jätetään pois. Me like!

On tullut taas tehtyä ruokaa. Oon kyllä varmaan jotenkin vammainen, mutta mulla on aina niin rauhallisen seesteinen olo, kun jääkaappi on täynnä ja ruokaboksit valmiina. 😀 Tietää, ettei tarvi taas viikkoon kaivaa paistinpannua esiin.
Huomenna pitäis taas saada vähän laadukkaampaa kuvamatskua purkkiin, katotaan, mitä siitä tulee. Päätän tän nyt mun tän päivän maailman parhaaseen ruokakuvaan.
Adjöö!
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Kipeetä treeniä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta