Loman tarpeessa

Moi, tänne kuuluu oikein kivaa!

Oon ollut viime aikoina niin rikki reeneistä, että nyt tuleva 4 päivän treenitauko tulee kyllä ihan hyvään paikkaan. Lähen meinaan Lontooseen, jee!

Jalat on ollut tässä nyt viikon nonstoppina kipeet. Tuntuu palautuvan hitaasti, eikä oo kovin hyvä että reenaan aina vähän vielä kipeitä koipia. Oon samalla viikon ajan kuitenkin ylittänyt itseni huollon kanssa. Venyttelyä, hierontaa, rullailua, lepoo, ai että. Hyvä minä hei!

Siinä se venyttelee. Ja vielä hymyileekin. En muista millon oisin oikeesti raahautunut salille pelkästään venytteleen, mutta ehkä se on ihan jees siinä vaiheessa kun ei muuten pääse sängystä ylös.

Mun henk koht hieroja-Roosani! 😉 Oon Roosan urheilijaprojektissa urheilijana ja on kyllä mahtavaa olla hierottavana monta kertaa kuussa. Tänään hierottiin palauttavaa hierontaa mun reenillä raiskatuille jaloille ja tehtiin passiivisia venytyksiä, kyllä se kipu tästä viä iloks muuttuu! Noiden urheiluhierojakoulun urheilijoiden pitäis periaatteessa olla SM-tason urheilijoita, mutta mun tavoite on SM-tasolle, joten.. 😉

Näihin tunnelmiin. Nyt tulee hippunen tauko kirjottelusta, mutta ens viikolla palaan asiaan uudella energialla miniloman jälkeen! Pitäkää rentouttava viikonloppu, heippahei!

Ps. Luin hyvän kirjotuksen bikini fitneksestä yks päivä, kantsii lukea jos kiinnostaa.
http://www.sportlife.fi/wordpress/maailmassa-monta-on-ihmeellista-asiaa/

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta