Sport Direct

Oon rakastunut. Löysin tossa just Sport Direct-sivuston pari päivää sitten. Miten siellä voi olla niin halpoja reenivaatteita?!

 Ja tänään sitten tipahti postista tämmöset salikengät, jee miten söpöt! Oon tallustellu salilla mun monta monta vuotta vanhoilla lentopallokengilläni ja nyt päätin että oiskohan jo uusien paikka. Nauratti itteenikin kun tepastelin pukkarissa noita tuijotellen. Hahhah.
 

Ja tästä likasesta peilistä näätte, että paketissa tuli myös tommonen paituli. Oon tarvinnu tommosta niin kauan! Nyt on tää tyttö kyllä fiiliksissä pienestä. 😀

Kyllä mä tein vihdoin sitten muutakin kuin kuvailin vaatteita. Nimittäin hyvän olkapääreenin! Mun reenijuoman värikin on vaihtunu taas. Mustaherukan makusta Intraa. Ihan hirveetä! Tota juodessa tulee flashback takasin lapsuuteen, kun oli kipeänä ja juotettiin kuumaa mustaherukkamehua. Hyi hitto. Mutta nyt mittailen makaroonit ja jauhelihat ja heitän naamaan! 🙂

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Sport Direct”

  1. Kiitos sun, innostuin itekkin tilaamaan tuolta treenivaatteita!;) meni ikuisuus selata koko sivu läpi kotasin kun kaikki tuntu olevan niin paljon halvempaa 😀 tuliko sulle noi viikossa?oliko kaikki tuotteet ok? 🙂

    • Joo siinä kyllä menee puoli päivää kun sinne uppoutuu! Viikossa tuli kyllä eikä moittimista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta