Jalkojen tappoo ja huoltoo

…olipa hyvä otsikko meinaan. Heitin koko aivotyöskentelyni kehiin toissapäivänä ja lähin valmentajan kanssa reenaan jalat ja sanoin vielä Sampolle, että ”tehdään joku ihan kuolemareeni”. Samalla muistin että tänään ois vuorossa jalkojen auki hieronta, mutta sulavasti aattelin, että kyllähän ne nyt päivässä palautuu. No juu ei palaudu.

Nyt oon sitten kärsinyt kolme päivää. Maanantaina kärsin sanoistani ja hakattiin sitten jalat niin että morjes. Lähin salilta tärisevin jaloin pois.

 (Kuvan laatu-check. Valotus-check. Reenirähjäsyys-check.)
Eilen tuntui, että reidet kiristy jokaisella askeleella ja joka minuutti ne oli enemmän kipeenä. Tänään sitten menin hattu kourassa Zensen Ristolle hierontaan, ja sanoin, että nyt ei sitten oo oikein hyvä hetki hieroa noita jalkoja. No, hierottiin kuitenkin. Ja kyllä sattui 😀 Mutta teki kyllä hyvää ja nyt lähtee ainakin palautuun reippaasti. En muista, oonko Ristoa ennen tituleerannut, mutta se on kyllä ihan jumala tossa hieronnassaan. Mikä vaan on ongelmana, niin Risto tietää vastauksen. Muistan joskus, kun valittelin hartiakipuja, niin se painoi mulla kainalosta jotain pistettä ja tadaa, kipu jäi siihen. Uskomatonta. 😀
 Kun nousin hierontapöydältä niin olo oli kyllä niin totaalisen sekanen. Nyt vaan koitan juoda sitä vettä. Pidän lepopäivää salilta ja voi vaan olla koko loppuillan! Piti mennä peseen pyykkiä, mutta pyykkituvassa ei ollut vuoroja (harmi) niin täytyy varmaan hakee pari leffaa ja kattella niitä koko ilta. Jee!

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Jalkojen tappoo ja huoltoo”

  1. Tämä kommentti ei liity mitenkään tähän kirjoitukseen. Mutta löysin blogin vahingossa (työpäivän aikana, hehheh….) ja kerkesin muutaman kirjoituksen lukea. Ja päädyin siihen, että lueskelen jatkossakin juttujasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta