I am a champion and you’re gonna hear me roar

Ei sitä lunta olis viä tarvinnut tulla. Tai räntää. Tai vettä. Että kun kiukutti tänään kävellä lumi/räntä/vesisateessa töistä kotiin. Kiukkunen ja nälkänen minä ei oo kovin hyvä yhdistelmä. Kaiken lisäks tänään tunti tunnilta mun koivet otti enemmän itteensä eilisestä reenistä ja nyt kun tulin vihdoin kotiin, niin jalat jämähti kunnolla jumiin. 
Eilinen salillarääkki oli kaikin puolin tehokas ja just mulle tosi hyvä. Suosin massaliikkeitä ja puhdasta tekniikkaa. Alistun joka päivä raudan edessä, ja oon oppinu melkein hyvällä mielellä ottaan painoo pois kun siinä yksinkertasesti on liikaa. Vaikeeta se on, hah. Ei ne lihakset kuitenkaan tiedä montako kiloa siellä on tavaraa, joten hitonkos väliä sillä. 
Oon saanu monelta kommenttia, että teetkö sä aina pudotuksia tai tuplasarjoja. Ja teen mä tosi usein, koska mun täytyy väsyttää jalat kunnolla, jotta saan ne kunnolla rikki. Alotin eilen tolla pystyhackilla, joka on aikas brutaalia. Painoo tarvin ihan vähän. Tällä muokkaantuu takamus niin että rohina käy 😀 Tätä tein semmoset 8-10 toistoa, jonka jälkeen nappasin kympin painon syliin ja kyykkäilin tommosen laudan päällä vielä ihan maksimiin. Rakastan sitä epätoivosuuden tunneta mikä tossa lopussa tulee 😀 masokistista.

Tota komboo tein 4 sarjaa. Sen jälkeen hyökkäsin prässin kimppuun. Ja taas kakkosliikkeenä smith. Prässiä runnoin ehkä 10 toistoa ja smithiä sain sen jälkeen ihan muutaman. Itse asiassa toi tokan kuvan smith piti lavastaa, koska en saanu tehtyä sitä yhtä ainutta toistoo yksin ilman varmistajaa, vaikkei ollu yhtään painoa tangossa. Tätä tuplasarjaa tein 3.

Siiiitten. Etu- ja takakoukistukset peräkkäin. Toistoja molemmissa 10-13 ja sarjoja 3. Tässä kohtaa olin kyllä jo niin pihalla että jalan nostaminen yksinäänkin teki pahaa.. Tämmösillä pienemmillä liikkeillä viimeistelen reenin lähes aina.

Ja loppuun sitten vielä pohkeet pudotuksilla 3 sarjaa. Noin 13, pudotus, niin monta kun menee ja pudotus ja taas niin monta kun menee. Pohkeiden kipu on tuskasta! Kamalaa.

Palkkarit naamaan ja done!
Tänään oon vietellyt (vietellyt, wtf?) ansaittua lepopäivää, jonka kulutin tuolla sateessa shoppaillen. Nyt tässä kotona pötköttelen sängyllä ja mietin, jaksaisko sitä vielä tiskata. Eipä taida jaksaa. Hahaa!

(Ps. Miten ton otsikon saa keskelle, help?!)

FitFashion

4 vastausta artikkeliin “I am a champion and you’re gonna hear me roar”

  1. Ihan alko omia jalkoja särkeen kun ajattelinki tota sun reeniä 😀 oon niin toivoton salillakäviä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta