Autumn

Tää syksy on ihan nätin näköstä, mutta mun puolesta kylmyys sais topata nyt sitten tähän paikkaan. Ei enää yhtään paksumpaa kaulahuivia tai pitempiä saappaita, kiitos.

Otettiin pari päivää sitten muutamat syksykuvat, jotka kylläkin on vähän ohi aiheen täällä blogissa. Nyt ei kuitenkaan reenikuvia oo oikein tarjolla. Tässä istun kotona villasukat jalassa, syön rahkaa ja mustikkakeittoa ja valmistaudun jalkareeniin valmentajan kaa. Ne on aina huippuja! Aivot narikkaan ja teet vaan niinkun käsketään niin hyvä tulee.

En tiedä, onko muilla sama ongelma, mutta mun on ennen ollu tosi hankala saada takareidet kipeiks! Kyllä reeni on varmaan osotteeseensa mennyt, mutta aina oottelen seuraavien parien päivien järkkyä kipua, mutta ei sitä tuu. Nyt oon kuitenkin oppinu eristään takareiden reenissä niin, että todellakin tuntuu. Jätän isot massaliikkeet pois ja teen hallittuja keskitettyjä liikkeitä niille. Prässissä pienet painot ja varpaat ilmassa, toimii. Pudotuksia ja supersarjoja takareiskalaitteessa ja suorinjaloin maastavedossa. Saa aika hyvin tuntuun vaan reiden takaosassa.

Mutta nyt kamat kasaan ja salille. Voisin tässä joku päivä koittaa tehä jonkun reenijutun? Se on aina yhtä hienoo meinaan kuvailla salilla… 😀 Onneks wolffi on wolffi, eikä ketään kiinnosta mitä sä teet.

FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Autumn”

  1. Voitko kertoo joskus hiukan enemmän sun elämästä, avata vähän?:) tykkään sun blogista ja ootan et saisin täältä motivaatiota itekkin koska se on vähän hakusessa 😀 oot tosi kaunis!:)

    • Kiitos <3 voin avata! Mutta kerrotko vähän tarkemmin, että minkälaisa juttua tarkotat? Oon aika untuvikko tän blogimaailman kanssa, enkä oikein aina tiedä että minkälaiset jutut kiinnostaa ja mitkä ei.

    • Tarkotin lähinnä sellasta et kertoisit vaikka sun työskentelystä/opiskelusta, mahdollisesti perheestä tai jotain muuten vaan itestäs! 🙂

    • Haluisin ainakin tässä vaiheessa pitää tän ihan vaan treeniblogina, etten sotkis tähän muita aineksia, mutta katotaan! Ehkä mua myös pelottaa kertoo itestäni liikaa. 😀

  2. joo paljon reenijuttuja niitä on kiva lukee, kun niistä saa jotai apuja omiin reeneihin:) voisitko kertoo jotai sun käsitreeneistä?

    • Voin tehdä erillisen postauksen käsireenistä 🙂 pidän mielessä muutenkin noi reenijutut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta