My life, your entertainment, you watch it while I live it

 Haudi! 
Mä oon viettäny tässä rankkaa työpäivää lukien uusinta Body-lehteä. Ens vuonna bikiniinkin tulee bodyn tapaan juniorit, 16-23-vuotiaat. Mun kannalta mahtavaa! Oon miettinytkin, että millonkohan se tulee. Bikinityttöjä on kuitenkin nykyään niin paljon että toi sarja on ihan tarpeen. Muutenkaan en olis pitänyt ajatuksesta, että tepastelisin lavalla 10 vuotta kauemmin reenanneiden kanssa. Joten hyvä näin. Toivottavasti tulee jo keväällä, niin saan vähän tsekkailla, että minkäslaisia mimmejä siellä junioreissa on! 
Tänään illalla on vuorossa takareisien rikki hakkaaminen. Oon ollut nuorempana tosi laiha ja mun jalat on ollut semmoset pienet tikut. Oon ihan maailman onnellisin nyt kun alan ite huomaan pientä lihasta sinne kertyvän! 

Nyt lähen viilettään tonne sateeseen. Kivaa viikon alkua!
FitFashion

3 vastausta artikkeliin “My life, your entertainment, you watch it while I live it”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta