Löpinää

Nyt on kyllä nukuttu niin vähän että huhhuh… Eilen päätin klo 12 yöllä alkaa tekemään ruokaa ja myöhäänhän se veny.

Muiden sörsseleiden lisäks tein maailman parasta pekonipastaa! Ei ihan ruokavalion mukasta, mutta saa sitä joskus. Voisin syödä tota joka päivä maailman tappiin asti jos voisin. 
Mun öisen ruoanlaittorumban jälkeen nukuin pari tuntia ja klo 06.45 kello herätti, nappasin nää kolme reenikaveria mukaani ja klo 07.00 olin jo salilla. Kyllä v-ä-s-y-t-t-i. Tuntu että tein ihan horroksessa käsireenini, mutta sen jälkeen oli kyllä hyvä olo töihin lähtiessä! 
Nyt on niin väsyny olo ja pää tyhjä että paras hiljetä tähän. Hei mua vähän kiinnostais, että jos näitä mun reenilöpinöitä jaksaa joku siä lukea, niin minkälaisia juttuja te haluisitte? Haluisin tehdä tästä blogistani kiinnostavamman ja paremman, joten jos on jotain ideoita tai toiveita niin enemmän kuin mielelläni otan vastaan. Ja jos mun jotkut reenit, ruuat tai muu on tylsää luettavaa niin senkin saa sanoo! 
FitFashion

11 vastausta artikkeliin “Löpinää”

    • Haha, se on kyllä niin yksinkertasta tehdä että melkein nolottaa 😀 mutta siis pilkot ja paistat pekonit, sinne pannulle sekaan voi laittaa jotain vihanneksia jne oman maun mukaan. Sitten kun on valmiita niin puolikas ruokakerma sekaan ja sekottelet että se imeytyy. Tadaa! Ja ne pastan sekaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta