Välineurheilija

Myönnän olevani välineurheilija. Housuja housuja housuja!! Rakastan hyviä reenihousuja, mutta niitä on niin harvassa!

Tänään vihdoin luovutin mun iänikuisten lempparipöksyjen kanssa, kun ne oli jo niin puhki (4kk käytön jälkeen?! Reklamaatioo) ja ostin uudet hyvät reenihousut.

Ja on nää kyllä hyvät!! Ainakin vielä. Napakat, mutta joustavat. Tärkeintä mulle housuissa on se, että ne pysyy paikallaan. Inhoan reenihousuja, jotka kyykätessä liikkuu. Ne pitää olla liimattuna ihoon, mutta silti venyä joka suuntaan! Ja kestää enemmän kuin 4 kuukautta… Nää on Body Actionilta ostetut. Hinta kirpas, mutta toivotaan, että maksaa ittensä takasin.

 
Tässä on nää mun vanhat beibit joista tänään luovuin, nyyh! Jos reenivaatteet voi olla täydellisiä, niin noi housut on. Näyttää hyvältä, istuu, pysyy paikallaan. Noissa oli tuolla ylhäällä sisällä kumia, joten ne ei liiku sitten millään. Kestävyys taas on omaa luokkaansa, huonoudessa. 😀 Ainakin mun käytöllä.
Kolmannet mun parhaista housuista on tässä. Myös hyvät, kestävät ja kivan näköset. Mutta noissa on just se ongelma, että ne tippuu. Sen takia jalkareeniin noi ei oo ikinä vaihtoehto, muuten tykkään kyllä.
Onko jolla kulla muulla tämmösiä reenivaatefiksaatioita?!
FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Välineurheilija”

    • Ne lähetettiin maahantuojalle, koska ei kuulemma oo liikkeessä ite tehtyjä… Että oottelen jos sieltä maahantuoja ilmottelis jotain

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta