Jalkareeniä

Hellou!

Tänään on ollu kyllä tosi kiva päivä, ja paremmaks vaan menee, kun tänään voi pysyä poissa saliltakin! Ihanaa kun on koko päivä aikaa tehä mitä tykkää, käydä kaverilla hieronnassa, vähän kaupoilla, kirpparikamat kasaan ja leffassakin vois pyörähtää. No joo, nyt menee vähän ohi aiheen joten asiaan. Oon vihdoin oppinu vähän huoltaan kroppaani. Esimerkiks ennen jalkareeniä pyrin nykyään lämmitteleen kunnolla ja PUTKIRULLAILEEN! Se vasta on mahtavaa.

Toi sattuu aivan hulluna, varsinkin jos on jalat vähän vielä kipeenä kuten mulla on melkein aina. Rullailen ennen jalkareeniä etureidet, takareidet ja jalkojen sivut. Availee lihaskalvoja kivasti ja jalat vähän vetreytyy. Suosittelen 🙂
Nyt mulla ei muuta löpistävää oikein oo, mutta tässäpä teille mun suorinjaloin maastaveto videoni, hahhah! Noi kaikki ähinät ei oo sitten mun vaan vieressä reenaavien, aattelin vaan ilmottaa. 😀 Nauttikaa.
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta