Lepoo

Puuuuh, joka paikkaa kolottaa! Joskus keho vaan huutaa lepoo, ja sillon sitä pitää kuunnella. Ja tässä mä löhöön ja kuuntelen! Kokonaista kaks päivää pois salilta, huh 😀 En muista millon viimeksi oisin ollut, tuntuu tosi erikoiselta. Kun tulee töistä, niin voi tehdä niinkun jotain?! On aikaa?! Hassua.
Tänään lepäilen ihan vaan koska haluan, huomenna taas sen takia, että on hieroja. Revitään jalkojen kalvot taas auki, cant wait…

Kävin tossa Ruohonjuuressa, on meinaan mahtava kauppa, paras luontaistuotekauppa koko Tampereella mun mielestä. Sieltä löytyy kaikki tarvittava. Muistan kun reenaamisen alottaneena tonne menin joskus ison reenikassin kanssa ja sulloin kassin täyteen monella satasella. Juoksutin myyjää ympäriinsä ja lopulta se kassalla arasti kysy, että ”saanko mä kysyä.. mitä sä oikein reenaat kun tarvit nää kaikki?” Hyvin tonne kyllä uppoo rahat. Piti ostaa muutamat vitamiinit ja tili tuli tili meni.

Kaunista. Olin viikonloppuna valmentajan kaa reenailemassa ja puhuttiin vähän noista tavoitteista. Se on nyt niin, että tätä tyttöö ei ensi keväänä nähdä lavalla. Nyt vaan keskitytään siihen lihan tekemiseen, ja sitä tehään niin kauan, että oon valmis. Ei lähetä keskeneräsenä minnekkään. Uusin tavoitepäivämäärin eteenpäin. Hyvää yötä!

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta