Panikointia ja itkureeniä

Oon kokenut tässä muutaman päivän aikana taas pieniä kriisimomentteja, kun on tuo takamus hiukan sitten kasvanut. 😀 Pari päivää sitten yritin heittää nopeasti jalkaan mun mustia farkkuja, mutta huomasinkin, että kas. Nehän ei mee enää jalkaan. Tänään sitten kävin ostamassa kokoo isommat mustat farkut, jotka nekin meni just ja just! 😀 Aivan mahtavaahan se on, että se reeni on tuottanut tulosta! En vain oo ikinä ensinnäkään painanut näin paljon kuin nyt, joten jännä seurailla kroppansa muutoksia..

Siinä teille vähän epätoivosuuden ilmettä! 😀 Päätin että mulla on täällä ihan tarpeeks ”reenikuvia”, missä ainoostaan näytän nätiltä, ja jokainen tietää ettei reenatessa todellakaan näytetä näteiltä. Joten nyt riitti.

Eilinen jalkareeni oli kyllä taas ihan omaa luokkaansa. Omaksuin kunnon Wolf-karju tyylin, ja kävin kyykkäämisen jälkeen oksentamassa. Reeni meni perille ja hiukan tuli huono olo 😀 Koko loppupäivänkin oksetti, mutta tänään jalat kiittää.

Jos katotte, että mitä hittoja noi on, niin ne on papuja. Kävin äitillä keräämässä  noita itelleni, ihan huippuruokaa! Hyvät ravintosisällöt ja maistuu hyvältä 🙂 Äitillä käynnin huono puoli on, että siellä on aina tarjolla tämmösiä…
Ja minähän oon semmonen herkkupeppu että miten voisin vastustaa. Nyt oon kyllä päättänyt, että yritän syödä puhtaasti, vaikka massakaudella oonkin. Ei silti oo tarkotus, että voi syödä herkkuja miten tykkää. Rupee muuten tuleen kalliiks toi isompien ja isompien farkkujen osto kohta. Haha.
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Panikointia ja itkureeniä”

  1. Kiva et törmäsin tähän sun blogiin! Itekin treenaamista harrastan, vaikken ihan mihinkään kisoihin (ainakaan vielä) tähtää. Sun kroppas näyttää aikalailla samanlaiselle kun mun joten kiva jäädä seuraa miten edistyt! 🙂

    http://aidotvarit.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta