Posing

Iltaa!

Tää kännykän blogger-sovellus on niin kätsy, että tähän melkein jää koukkuun. Ens kerralla kylläkin lupaan vähän parempia kuvia, kuin nää mun iphone-kuvat. Viriteltiin meinaan maestro Teemu Leppäsen kanssa tänne mun yksiöön tänään kuvausstudio, toivotaan että onnistu muutama yksilö. Vois hiukan meinaan päivitellä tota banneriakin. 

Viime sunnuntaina olin valmentajan armottoman silmän alla taas reenaamassa. Nyt on keskiviikko, eikä jalat oo vieläkään palautunu. Tais mennä osotteeseen 🙂

Hyvästä jalkojen rääkkäämisestä jää aina muisto, meinaan tommoset hiton raapaleet molempiin olkapäihin! Aina. Joko tangosta tai hackista. Nykyään jos noita ei tuu, niin mietin että mikäs meni vikaan. 😀
Eilinen ilta taas vietettiin Alonan kanssa kävellen. Päätettiin muutamat jutut koreografiaan, ja alkaa se poseeraus pikkuhiljaa näyttään ihan.. No, ihmismäiseltä. Hyväksi en voi vielä sanoo 😀 Alona kuvas muutaman kerran mun T-kävelyn ja voi herranjestas kun sitä omaa taapertamista on kamalaa kattoo ite! Toivottavasti joku kaunis päivä ei tarvi enää tuntea myötähäpeää itsestään! 😀
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta