Motivation

Mulla ei sinänsä ketään esikuvaa oo ollut missään elämän osa-alueella oikeestaan koskaan. Silti joistain ihmisistä saa aina sitä motivaatiota ja suuntaa omille tavoitteilleen. Ja tässä reenailussa ihan ykkösmotivaation lähde on, kukas muukaan, kuin Virmajoen Anna!

Anna on kyllä aivan eri levelillä muiden suomalaisten bikinityttöjen kanssa. Genetiikka ihan mahtava ja esiintysestä pitäis ottaa oppia itekin. Aivan varmasti Virmajoen leirille kyllä ens vuonna meen kuunteleen neuvoja 🙂

Toinen huippumotivatsuunia aiheuttava tyttö on Nathalia Melo. Noi jalat vaan on niin upeet!
Jonain päivänä vielä…

Vaikka oon ihan untuvikko tän lajini kanssa enkä oo lähelläkään vielä sitä kuntoa, mitä haluan, en halua ikinä ottaa paineita muiden kisaajien kunnosta tai olla kateellinen. Mun mielestä pahinta, mitä tässä voi tehdä, on seurata fanaattisesti kilpakumppaneitaan ja miettiä, että ”toi on paljon parempi kuin minä”. Mustamaalaaminen ja selän takana puhuminen on melkosen luontaista naisille, mutta omalta osaltani yritän keskittyä vain omaan tekemiseeni. Loppujen lopuksi se taitaa olla ainoa vaihtoehto, jos meinaa selvitä jokseenkin selväjärkisenä tässä 😀 Ite oon ainakin niin helposti ahdistuva, että mulle on tärkeää pitää toi mielessä.

Voin vain reenata niin kovaa, kuin kykenen ja mennä lavalle parhaana Sonjana, parhaassa kunnossa, mitä oon saanut aikaseksi. Haluan olla itseeni ja omaan kuntooni tyytyväinen. Ja se riittää.

Motivaation täyteistä viikonloppua! 🙂
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta