Reenikuulumisia

Nyt voin kertoo, että sattuu. Nimittäin jalkoihin! Kun katteli viikonlopun kisapakaroita, niin kyllä sitä eilen meinaan taas teki mieli reenata niitä omia kinttuja. Mun jalat kerää hitaasti lihasta, mutta hiljaa hyvä tulee! Se tässä touhussa on kyllä mahtavaa, että pystyy seuraileen oman kropan muutoksia joka päivä. Pystyy oppiin koko ajan itestään ja tunteen vartalonsa paremmin.

Tänään oli vuorossa olkapäät ja rinta. Oli kyllä ihan hyvä reenifiilis. Muutenkin hyvä olo mun tän hetkisista ruoka- ja reeniohjelmista. Lihakset tuntuu palautuvan lyhyessä ajassa, aineenvaihdunta on nopeeta ja reenit kulkee. Tulostakin tuntuu tulevan pikkuhiljaa 🙂 

Kävelyreenit on jääny viime aikoina vähän vähemmälle, mutta tänään tein siihenkin parannuksen. Fitness expoissa kattelin, että joillain kisaajilla varsinkin body fitneksessä oli aivan huiput esiintymiset! Tarkkaan mietityt asennot, sulavat vaihdot ja persoonallinen ote kävelyyn. Siihen tähtään itekin.

Noi mun kengät täytyy oikeesti kohta jo pestä kun ne tuntuu keräävän likaa ihan kauheesti! 😀 Tietysti sekin voi vaikuttaa, että ne lojuu aina mun reenikassin pohjalla.. 
Nyt töllötän telkkarista vielä hetken jotain maailman turhinta ohjelmaa, syön mun ruoan loppuun ja sitten laitan pään tyynyyn. Hyvää yötä! 
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta