Expoilua

Kiireisestä viikonlopusta selvitty!

Oltiin sunnuntaina tosiaan Lahdessa Fitness Expossa kattomassa naisten kisat. Se on jännä, miten erilaisia arvotelukriteereitä aina vuosittain bikinissä on. Sitä ei oikein tiedä, mihin suuntaan itteensäkään pitäis kehittää, kun joka vuosi erilaiset tytöt voittaa. Huippuja kisaajia kuitenkin oli jokainen sunnuntaina! 
Kamalaa noissa kisoissa on se, että luppoajalla messuilla pyöriessä lähtee mukaan kaikkea turhaa! 😀 Kisaajat ja yleinen kisafiilis innoittaa ostelemaan! Aika hyvin kuitenkin itseni hillitsin ja tyydyin monessa kohtaa vain hypistelemään vaatteita ja lisäravinteita.
Ja sheikkeri mukana…

Hyvää motivatsuunia kyllä päivän jälkeen taas itselle tuli! Oon pitänyt nyt pari päivää lepoa, mutta huomenna taas uudella innolla reenaamaan. 

Taannuin tuolla messuilla pikkutytöks kun näin ihanan Mika Nyyssölän ja olihan se pakko mennä kuvaa sitten pyytään!! 😀
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Expoilua”

  1. sossu mitä heijastuuko sun puhelin ton äijän kaljuun vai näänkö ihan väärin:D:D:D::D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta