Väsynyt Sonja

Henkilökohtainen valokuvaajani, managerini ja itkupotkuraivareideni vastaanottaja! Myös poikaystäväksi kutsutaan 🙂

Tänään on ollut kyllä mitäänsanomaton ja väsynyt päivä. Lepopäivää oon pitänyt, tosin kävin tossa salilla pyörähtään ja vähän venytteleen (HYVÄ MINÄ). Muuten oon vaan oikeestaan syöny. Aina, jos mulla on sellanen olo, että nyt pitäis jotain tehdä, niin luultavasti pitäis syödä. Meillä töissäkin normaalit ihmiset syö sen kerran työpäivän aikana lounastauolla. Minä syön pikavauhdilla myös 10 minuutin tauolla ja usein myös sen jälkeenkin. Esimerkiksi tänään kannoin rahkaa työpisteelle työkavereiden kattellessa huvittuneina 🙂
Mutta enpä kyllä valita, syöminen on niin kivaa! 😀 Kyllä ihminen tulee pienistä asioista onnelliseksi, esimerkiksi tänään siitä, ettei tarvi vielä luopua sellasista aamun pelastajista, kuten Cafe Mocha!

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Väsynyt Sonja”

  1. nammmm rahkaa ja ananasta =) tsemppiä syksyyn töiden kanssa! puputtele sielä fitness sonja vaan rahkaa ja ananasta ihan reippaasti, katotaan kuka sitten nauraa, työkamut vai sinä kun vedät kisalavalla potin kotii!!!!=)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta