Quick quick

Taas kirjotan melkein puoliltaöin. Pää lyö ihan tyhjää.

Tänään on ollut tosi kiireinen päivä. Sinne tänne tonne. Menin salille jälleen liian myöhään ja tein jälleen liian kiireisen reenin. Mutta ihan hyvä, puolentunnin olkapäät. Suosin olkapäille reeneissäni muutenkin tosi nopeatahtisia reenejä, lyhyitä taukoja, pudotussarjoja, paljon toistoja. Oon todennut, että sillä saan aika rikki olkapäät. Ja lisäks se on nopeeta. Oon laiska.

Pinkkiä pinkkiä!

Muutamat räpsyt tän päivän reenistä. Tais olla joku pinkkipäivä, vaatteista päätellen.
Ootan huomista niiiin paljon!! Mulla on tunnin hieronta ja lepopäivä, aaaah!
Hyvää yötä!
FitFashion

5 vastausta artikkeliin “Quick quick”

  1. monenko kilon puntit sulla tossa on :)? olisko sulla antaa jokin vihje että miten pääsisin etenemään 5kilon punteista korkeammalla, kyllä joskus nostan huviks 6kg mut missä ajassa olis hyvä sun mielestä nostaa painoa ylemmäs kun käyn suunnilleen 2-4 krt viikos salilla :)?

    • Jaa-a, en kyllä muista enkä saa selvää kuvasta.

      Pyri tekeen joka reenissä parhaas ja esimerkiksi nostamaan ainakin yhden toiston enemmän kuin viime kerralla samoilla painoilla. Keskity jokaiseen toistoon täysillä ja tee liikkeet mahdollisimman puhtaasti. Viimeset toistot pitää tuntua siltä että lihakset kramppaa ja saat just ja just tehtyä ne. Jos sulla on mahollista pyytää apua salilla, niin pakkotoistot on monesti tehokkaita, eli kaveri auttaa viimesissä toistoissa, jotta päästään tekeen enemmän toistoja kuin yksin jaksais. Jotta pystyy kehittyyn, täytyy mennä reenissä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Painoja voit nostaa aina kun tuntuu että jaksat tehdä isommilla! Ei kannata tehdä pakonomaisesti aina esimerkiks 15 toiston sarjoja, vaan niin, että pyrit tekeen vaikka kympin, mutta teet niin pitkään kunnes jaksat, etkä jätä sitä siihen kymppiin jos voimaa vielä on 🙂

      Täysillä tehdyn salireenin lisäks vähintään yhtä tärkeitä on kunnollinen määrä ruokaa ja lepoa! Koko reeni menee hukkaan jos kroppa ei saa tarpeellista määrää terveellistä ruokaa 🙂 tulipas romaani! Toivottavasti sait edes jotain apua tästä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta