Happiness is the small things

Onni tulee kyllä pienistä asioista.

Kuten siitä, että saa nukkua tunnin pitempään aamulla. Siitä, että voi hakea aamulla aamukahvin, vaikka sen takia myöhästyykin töistä. Siitä, että saa illalla tulla omaan kotiin ja olla vaan, tekemättä mitään. Siitä, että jääkaappi on täynnä, eikä tarvi tehdä ruokaa. Tai siitä, että poikaystävä vetää sulle hc jalkareenin ja huutaa ”koita ny tehdä ne lavan parhaat pohkeet!!”

Mulla on tällä hetkellä kyllä todella tyytyväinen olo. Itseeni, elämääni, tavoitteisiini. Kaikki tuntuu toimivan. Mulla on ympärillä ihania ihmisiä, hyvä työpaikka ja ehkä suurin motivaatio koko elämäni aikana tän reenaamiseni kanssa. Kylläpäs menee herkistelyks!

Tänään kyllä hiki virtas ja kirosanat lenteli! Ja olo on nyt mahtava 😀
Tässä muutaman päivän oon tsekkaillu noita bikini karsintojen kuvia, ja hyväkuntosia muijia kyllä, ei voi muuta sanoo! Taso näyttää kovalta, ja ootan innolla jo syyskuun alun kisoja, mitä meen Lahteen kattomaan. Ei mua miehet sinänsä kiinnosta, joten meen vaan naiset kattomaan. 😀 Se on kyllä hauska, kun monesti tytöillä on esimerkiksi hyväkroppaisia miehiä kännykän taustakuvana. Musta tuntuu, että mulla on nykyään koko kännykän kuvagalleria täynnä puolialastomia naisia poseeraamassa, hahhaha! Motivaatiokuvia.. 😀

Tää huomisen jalkarampa kuittaa. Pöperöt naamaan ja pää tyynyyn!

FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Happiness is the small things”

  1. hyvä sonja =) sulla on asiat hyvällä mallilla, ja on niin ihanaa, jos sen ymmärrät. vain silloin niistä asioista voi täysillä nauttia <3 tsemppiä reeniin, oot varmaan tampereen kirein muikkeli ku tuun ruottista käymään 😉

  2. Haluaisin koittaa kans tota kyykkäys laitetta, mut en oo ikinä salilla kehdannut kun en osaa käyttää sitä tai et millases asennos siinä ollaan! 😀 mut toi kyl vaikuttaa tosi tehokkaalta laitteelta että pitäis varmaa kyl kerätä rohkeutta ja kokeilla sitä joskus kun salilla ei oo paljon väkeä.. ps löysin sun blogin demistä ja jään ehdottomati lukijaksi 🙂

    • Kannattaa koittaa, smith kyykky on tehokas! Asentoja on monia, mulla on tossa kuvassa jalat aika kapeella, mutta voi olla myös tosi leveellä. Ottaa eri paikkoihin 🙂 suosittelen päinvastoin koittaan sillon kun salilla on väkeä ja kysymään neuvoa! Ite oon harhaillu saleilla niin tietämättönä että morjes, mutta aina tyhmänä neuvoa kysyessäni oon tullu vähän viisaammaks 🙂

      Ja hei kiva kuulla!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta