Working hard

Tänään oli ihan huippu aamureeni!

Menin yheksään töihin, joten heräsin kuudelta ja seittemältä olin jo salilla! Mun kaltaselle unikeolle aikamoinen suoritus. Jalkareeniä (yllätys) ja kyllä oli meinaan huikee olo sen jälkeen kipsutella töihin.

Olin ennen sitä mieltä, että mun ei kannata tehä aamuisin reenejä, koska en jaksa tehdä täysillä. Aamusin mulla ei vaan ikinä oo ollut energiaa vetää niitä viimesiä toistoja. Tänäänkin aamulla lähdin salille ja mietin, että ei tästä kyllä mitään tuu. Mutta salilla oli ihan mahtava fiilis ja reeni kulki! Tajusin tänään, ettei vika oo ollut mun aamuväsymyksessä, vaan siinä, etten oo tankannu tarpeeksi ennen reeniä. Nykyään mulla on kunnon mössöt, mitä vedän ennen reeniä, reenin aikana ja reenin jälkeen. Niiden avulla vaan yksinkertasesti energiaa löytyy eikä koskaan salilla oo (vielä) ollut sitä fiilistä, ettei jaksa. Tän klo 7 aamureenin jälkeen luotan kyllä ihan kympillä noihin sheikkeihini!

Täytyy neidillä olla oikeen väriset reenijuomat! 😉

Before and after

Ei paljoo naurattanu sitten enää kyykkyjen jälkeen. 😀 Mulla on viharakkaussuhde näiden jalkareenieni kanssa. Toisaalta se on hiton ilkeetä, mutta toisaalta siitä tulee tosi hyvä fiilis.

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Working hard”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta