Day off

Kävin eilen äitillä (syömässä) ja sain kuulla kommentin ”Sun posket on kasvanu!”
Koin ihan pienoisen kriisin mun painoni kasvusta ton poskikommentin jälkeen. 😀 Tottahan se on, painoa on tullut, tulee vielä lisää ja niin kuuluukin. Oon ollut kuitenkin aina hoikka, ja voi olla että koen vielä muutaman panikointihetken tän mun pienoisen tuhdistumiseni aikana. Onneks se on kuitenkin vain väliaikaista. Täytyy vain koittaa syödä puhtaasti, vaikka massaa haetaankin.

Eilen pidin ihanan vapaapäivän salilta, just semmosen, mitä kaipasinkin.

Mulla on välillä tosi vaikeeta pitää huolta syömisistäni. Etenkin siitä, että syön tarpeeksi ja tarpeeksi usein. Omien eväiden kantaminen joka paikkaan ja ruokaboksin esiin vetäminen yleisellä paikalla ei varmaan kuulu kenenkään suuriin toiveisiin. Vaikeinta on miettiä ruokansa paikassa, missä ei voi lämmittää ateriaa. Saan huvittunutta kommenttia jatkuvasta syömisestäni aina ja tulen luultavasti aina saamaankin, hehe. Eilen söin bussissa kunnon annoksen kylmää ruokaani suoraan boksista, ja kyllä siinä muutamat katseet käänty.

Loppujen lopuksi ruokavaliolla eläminen on kuitenkin yksinkertaista. Syön vaan niinkuin lapussa lukee ja silloin kun lapussa lukee. Mun mössöni ei ikinä kuitenkaan ole kovin suuria kulinaristisia nautintoja, joten mitäpä tuosta, jos ne on kylmiä tai vaihtoehtosesti laukussa lämmenneitä 😀

Tää pelasti tänään mun aamun!
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Day off”

  1. Vaikkei mulla olekaan mitään tollasii tavotteita tms niin näkisit kans mun mössöt 😀 ihan jäätäviä. parasta oli taas kun kännissä piti saada ”mättöö” niin mä kävi ostaa ABC:lta miniporkkanoita ja maapähkinävoita ja söin niitä ihan huumassa autossa dippaillen 😀 hyi vitja

  2. Voin samaistua tohon ruokailuasiaan.. Vaikken treenaakkaan yhtä vakavahenkisesti, niin silti inhottaa välillä miettiä niin hirveesti sitä ruokailua. Tää sun blogi on tosi kiva :)!

    • Jep, se on usein vaikeeta! Mutta toisaalta se kyllä myös palkitsee 🙂 kiitos paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta