Kiirus kiirus

Heips!

Hirvee kiire mutta annoin ittelleni 5 minuuttia aikaa kirjottaa! ūüėÄ
En tiedä, mikä mua vaivaa, kun aina kun pidän lepopäivää salilta, niin mun täytyy tunkea päiväni täyteen kaikkea muuta, etten vaan sais hetkee hengähtää! Luulisi että lepopäivänä voisin kirjaimellisesti levätä hetken, mutta ei. Juoksua juoksua sinne tänne.

¬†Tommonen muka-s√∂p√∂ ilme ei kyll√§ vain pue mua. ūüėÄ

Pidän tänään kuitenkin vapaata salilta jo toista päivää parista syystä. Ensimmäinen on yksinkertaisesti se, että mun jalat on niin kuoleman kipeet, ettei seuraavaksi reeniohjelmassa olevaa jalkareeniä vain ole pystynyt tekemään. Mun jalat palautuu hitaasti reenistä, mikä vaikeuttaa aina seuraavien salipäivien aikatauluttamista.

Toinen syy on, että oon unohtanut täysin yhden elämää tärkeemmän asian: venyttelyn.
Her√§sin yhten√§ jalkareenin j√§lkeisen√§ aamuna jumalattomaan alasel√§n kipuun. H√§din tuskin p√§√§sin s√§ngyst√§ yl√∂s enk√§ saanu suihkussa edes shampoo-pulloa nostettua lattialta kun en pystynyt kumartuun yht√§√§n. Kyll√§ siin√§ itku p√§√§si ja panikoin jo, ett√§ t√§√§ oli nyt t√§ss√§ ja py√∂r√§tuoliel√§m√§ kutsuu. ūüėÄ Sain kuitenkin jotenkin konkattua t√∂ihin ja v√§hitellen tajusin, ett√§ mulla oli vaan niin j√§rkytt√§v√§n jumissa alasel√§n ja pakaroiden lihakset, ett√§ siit√§ s√§teili ihan hirve√§ kipu.

Kun sain taas sukan omin avuin jalkaan, tajusin, että hei nyt sitten, venyttele nainen.
Oon ollut ihan mestari lusmuileen venyttelyst√§ ja pakoileen sit√§ aina kaikin mahdollisin verukkein. Oon naureskellut salilla venytteleville ihmisille ja miettinyt vaan, ett√§ mit√§ m√§ venyttelen kun voin k√§yd√§ hierojalla avaamassa paikat. ūüėÄ No, hieroja on nytkin pakon edess√§ varattu, mutta ehk√§ opin jotain. Ei sit√§ lihashuoltoo voi koskaan tarpeeksi kai tehd√§. Ehk√§ m√§kin t√§st√§ viisastuneena alan pit√§√§n venyttelyst√§ni huolta!

Nopea avautuminen tehty joten nyt täytyy viilettää taas toisaalle!

Tiedoksenne!
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Kiirus kiirus”

    • Kiva, kiitos! Vaikka se luultavasti muuttumaan viel√§ t√§st√§ tulee ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta