Pain is weakness leaving the body

Mahti jalkareeni takana! Taluttelin tossa pyörää äsken koko matkan kotiin salilta, kun ei vaan yksinkertasesti pystynyt polkeen.

Hain kaupasta taas viikon ruuat ja kohta pitäis alkaa väsäileen niitä. Ostin hyllyn kaikki maitorahkat ja kävin vielä kysymässä myyjältä, että oiskohan teillä tuolla takana näitä vielä lisää. Tais kattoa tyyppi hiukan ihmeissään.

Täytyy kyllä sanoa, että mulla on viime aikoina ollut ihan hirveä motivaatio reenaamiseen. En tiedä, mistä tää oikein kumpuaa ja miten mulla on koko ajan niin paljon virtaa salilla käymiseen. Muuten kyllä ei olekaan sitten. 😀 Toivotaan, ettei mee kuitenkaan ohi. Vaikka reenaankin tavoitteellisesti, tärkeintä mulle on kuitenkin oma hyvä olo siitä, mitä teen. En mä tämmöstä touhua jaksais, jos salilla käyminen olis pakkopullaa. Eikä siinä mitään järkeekään olisi.
Mutta ainakin tällä hetkellä tää tuntuu just oikeelta ja omalta jutulta. Mulla on sellanen elämäntilanne nyt, että juuri se mitä kaipaan, on selkeä päämäärä, mutta antoisa matka tavoitteeseen. Saan kuitenkin itse päättää reenipäiväni, reeniaikani ja syömisiinkin saan paljon vaikuttaa. Ainakin vielä, kun ei ole dieetti menossa, hehe. 
Oon miettinyt asiaa paljon, ja haluan reenata kuitenkin joka tapauksessa itseäni varten. Joka tilanteessa. Haluan myös, että tässä touhussa säilyy myös hauskuus mukana. Jos jossain kohtaa tuntuu, että en enää haluakaan tätä, niin sitten lopetan. Yksinkertaista. 
Nyt sitä ruokaa ja sitten nukkumaan. Odotan, että mun reidet kasvaa yön aikana niin että rohina käy! 😀
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Pain is weakness leaving the body”

  1. Kannattaa muuten varoa ettet saa liikaa proteiinia, ylimääräinen proteiini varastoituu rasvana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta