Ruoka-asioita

Haudi!

Aurinko paistaa ulkona, mutta mä möllötän sisällä verhot kiinni kaakaokupin ja nenäliinojen kanssa. Oon siis kipeä. Vihaan flunssaa niin yli kaiken! Ois kauhea hinku reenaamaan, mutta kroppa huutaa lepoa. Ja kyllä mä aijonkin tässä lepäillä varmaan puolet viikosta, vaikka ottaakin päähän niin hitosti.

Mun ainakin muutaman seuraavan kuukauden aamupala näyttää tältä. En valita!

Tässä kipeenä ollessa musta on kuoriutunut jonkinlainen yli-ihminen, oon tehnyt kaikki rästissä olevat asiat pois, siivonnut ja tehnyt viikon ruoat valmiiks.
Oon tosi järjestelmällinen ihminen (lue=kontrollifriikki), ja teen usein viikon jokaisen päivän ruoat valmiiksi bokseihin ja järjestelen jääkaappiin. 😀 Helpottaa hirveesti yksin asuessa, varsinkin jos on tämmönen ruokavammainen niinkuin minä. Oon saanu usein hilpeitä kommentteja jääkaappini sisällöstä, mutta kun tekee ateriat valmiiksi, ainakin tietää syövänsä oikein.
Siinä on rivissä! 😀 Mun kontrollifriikkeys ylettyy mun vitamiinien syömiseenkin. Ne täytyy myös olla valmiiks laitettuina:
Loppuun vielä mun selkäkuva eiliseltä. Hiljaa hyvä tulee.. 
En kestä noita mun sormia, mikä niitä riivaa?! 😀
FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Ruoka-asioita”

  1. Vitsit, innostuin tsekkaan sun koko blogin läpi ja pitää kyllä sanoa että tosi paljon onnea ja hyvältä näyttää! Tsemppiä kisoihin ja reenaamiseen näin etukäteen 🙂

    hannapauliinna.blogspot.fi

  2. Mistä tollasen pillerirasian saa ostettua? Rasittavaa joka aamu kaivaa purnukat esiin ja ottaa jokaisesta koska itse aina sunnuntaisin teen viikon ruuat ja ois helppo samalla pillerit eritellä 🙂

    • Hmmm taitaapi apteekista olla tuo 🙂 Joo suosittelen! Ite haluun ainakin säästää aamusta jokaisen sekunnin nukkumiseen, joten toi helpottaa vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta