Annoyed

Tänään oon ollut hyvin ärsyyntynyt.

Ärsyyntynyt siitä, etten saanut aamulla aamukahvia. Lähin töihin vartin aikasemmin, jotta voisin hakea Coffee Housen täydellisen aamukahvin. Mutta kahvila olikin muuttanut aukioloaikojaan kesäksi ja oli kiinni. Ja minua ärsytti.

Ärsyyntynyt töistä, tekemättömistä töistä ja tekeillä olevista töistä. Mikään ei onnistunut, kaikki ärsytti.

Ärsyyntynyt kipeestä selästä, joka ilmoittelee olemassaolostaan aina 7 tunnin istumisen jälkeen. Mulla on notkoselkä, sekä takuuvarmasti jotain muuta probleemaa siellä, kun se kipeytyy aina ja kaikesta. Istun liian pitkään, seison liian pitkään, nukun hiukan väärin, mistä vaan.

Ärsyyntynyt pitkistä kauppajonoista, siitä, että aurinko paistaa, mutta mun pitää mennä pimeeseen saliin, tekemättömästä ruuasta, kuivan jauhelihan syömisestä ja kadulla töpeksivistä ihmisistä.

Mutta se siitä! Eilen olin Alonan kanssa reenaamassa kävelyä.

Se on jännä, miten niin helpolta vaikuttava asia onkin niin vaikeeta. Kuvittelisi poseeraamisen olevan ihan lastenleikkiä, korkkarit vaan jalkaan ja menoks. Alona aina muistuttaa mua, miten jokainen pieni yksityiskohta kävelyssä pitää olla hiottua. Ei voi mennä vain sillä asenteella, että mä nyt tässä teen jotain. Jokainen askel, pyörähdys ja poseeraus pitää olla mietittyjä, suunniteltuja ja harjoteltuja. Mulla on vielä piiiitkä matka hyvältä näyttävään kävelyyn, mutta onneks minulla taitaa olla maailman paras opettaja! 😉

Nyt meen vetäseen jauhelihat naamaan ja salille! Olin viime tiistaina valmentajani Sampo Kirjovaaran kanssa tekemässä jalkareenin, ja on vieläkin vaikeuksia päästä sängystä ylös 😀 aivan huippua, ainakin tietää tehneensä! 

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Annoyed”

  1. Oot upean näköinen! 🙂 Harvemmin seuraan mitään treeniblogeja, kun itse olen nykyään varsinainen sohvaperuna, mutta tästä blogista välittyi sellainen rento ja positiivinen vaikutelma, joten sait uuden lukijan! Ja tsemppiä treenailuun :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta