Nails

En kovin usein harrasta tämmösiä tyttöjen juttuja, mutta nyt kävin perjantaina ottaan Style by Heinissä Ninja Kristiinalla geelikynnet! Ja onhan nää ihanat! Viilailen ja ihastelen näitä nyt vaan kaiket päivät. Salilla täytyy tosin vähän varoo ettei nää oo kohta entiset..

Suosittelen kyllä, mukava paikka ja osaavat ihmiset. 🙂

Tänään pidän salilta lepopäivää, syön vaan paljon niin huomenna taas jaksaa! Huomaa kyllä, että oma kroppa vetää nykyään ihan järkyttävät määrät ruokaa! 😀 Siis tuntuu etten muuta nykyään teekään kuin syö. Joskus herään jopa yöllä syömään. Esimerkiksi tänä yönä heräsin klo 04.00 siihen, että oli pakko nousta vetään vähän ruokaa naamaan, että sai taas jatkettua unia.

Tässä vähän muutaman päivän takasta reenikuvaa. Yleensä en toki reenaa hiukset kiharrettuina, haha.

FitFashion

8 vastausta artikkeliin “Nails”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta