Reeniä reeniä

Viime päivät on kulunu lähinnä niin, että juoksen töistä salille, salilta kauppaan, kaupasta kotiin nukkuun. Kauheen uupunu olo, onneks saa nyt viikonloppuna vähän hengittääkin välissä!

Tänään olin Wolffilla vähän pyörähtelemässä. Alona Malone piti meille tuleville kisaajille yhteisreenit kävelystä. Sai omiin kävelyihin taas lisää vinkkejä! Kyllä edistystä on tullukin, jos vertaa niihin ekoihin horjahteluihin… 😀

Nää mun kisakengät on Biancaneveltä ostetut. Ihan huippuhyvät kyllä jalassa vaikka korkeet onkin! Meinasin eka ostaa remmilliset kengät etten horjuis niin paljon nyt alussa, mutta sain nopeasti palautetta että ”et todellakaan osta, ne on kauheet”, ja sitten päädyin näihin! 😀 Oon kyllä tyytyväinen, onhan noi sirommat kuin remmilliset. 

Nyt ruokaaa!

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta